Informējam ka tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes, lai palīdzētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi un nodrošināt tās darbību. Lietojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu uzglabāšanai un izmantošanai, kā arī lapas lietošanas noteikumiem.

  • Jauns
    Zolītes Diabetic plati
    Zolītes Diabetic plati

    Zolītes Diabetic plati

    25,00 €
    Piegāde: 1-3 darba dienas
    Ir noliktavā

    Diabetic zolītes ir ieteicamas visiem, kam ir jutīgas pēdas, it īpaši artrīta, diabēta, neiropātijas slimību gadījumā.

    Galvenās funkcijas: amortizācijas slānis visā garumā, lielisks spiediena sadalījums pa visu pēdas virsmu, pēdas stabilizācija, velves atbalsts, palielināta iespēja pamanīt pēdas bojājumus (tulznas vai griezumus), neabrazīvs augšējais slānis, kas novērš baktēriju un pelējuma augšanu.

    Izmērs :
    Skaits:
    Noliktavā 3 produkti

    Rūpīgi izvēlieties pareizo izmēru un platumu. Pirms zolīšu ievietošanas apavos noņemiet no apaviem oriģinālās zolītes. Negrieziet vai citādi nepārveidojiet zolīšu formu. Iesakām vismaz reizi nedēļā izņemt zolītes no apaviem ventilācijai un pārbaudei. Ieteicamais lietošanas laiks ir 6 mēneši, pēc kura zolītes vēlams nomainīt pret jauniem. Pirms lietošanas konsultējieties ar savu ārstu.

    Lai pārliecināties, ka izvēlētais izmērs Jums der - izmēriet Jūsu pēdas garumu un platumu kā tas ir norādīts izmēru tabulā pielikumā.

    Pēdas platuma atbilstība: L

    Diawin S.R.O.
    211140011382

    Tehniskie parametri:

    ean13
    2111400113820

    Zolītes Diabetic plati

    25,00 €
    Piegāde: 1-3 darba dienas