Informējam ka tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes, lai palīdzētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi un nodrošināt tās darbību. Lietojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu uzglabāšanai un izmantošanai, kā arī lapas lietošanas noteikumiem.

  • Jauns
    Rullis masāžas 3in1 HMS
    Rullis masāžas 3in1 HMS
    Rullis masāžas 3in1 HMS

    Rullis masāžas 3in1 HMS

    32,00 €
    Piegāde: 1-3 darba dienas
    Noliktavā pēdējās preces

    Universāla izvēle tiem, kas trenējas. Rullis 3in1 HMS ir paredzēts saspringto muskuļu atslābināšanai un labākai kustību koordinācijai. Treniņš ar HMS rullīti efektīvi aktivizē muskuļu un uzlabo asinsriti. Šī iemesla dēļ tā ir ideāla ierīce cilvēkiem ar mazkustīgu dzīvesveidu. Papildus relaksācijas treniņam tas ļoti labi darbojas arī terapijā cilvēkiem ar visu veidu kustību problēmām.

    Skaits:
    Noliktavā 1 produkti

    Komplektā ir 3 masāžas elementi: profilēts liels rillis, profilēts putu rullis un masāžas stienis. Pirmais rullis ir 45 cm garš un tā diametrs ir 13,5 cm, otrais ir 45 cm garš ar 9,5 cm diametru, bet trešajam ir 10 kustīgi masāžas gredzeni, un tā garums ir 45 cm. Ir ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas un putuplasta, kas garantē komfortu un ērtības vingrinājumu laikā, izturīgs pret nodilumu un neuzsūc mitrumu.

    Maksimālā slodze: 100 kg

    ABISAL
    711124039075

    Tehniskie parametri:

    Jums varētu patikt

    Rullis masāžas 3in1 HMS

    32,00 €
    Piegāde: 1-3 darba dienas